Стоматологія у Харкові Всі 32

Клініка у центрі (вул. Воробйова, 5) відновила роботу!
КОМП'ЮТЕРНА ТОМОГРАФІЯ НА ВУЛ.ГЕРОЇВ ПРАЦІ 30

Комп'ютерна томографія на Салтівці,
вул.Героїв праці 30

Комп’ютерна томографія зубів, щелеп, КТ суглобів, КТ придаткових пазух носа проводяться в нашій клініці за адресою вул.Героїв праці 30, стоматологія Все 32. Дізнатися ціну знімка, а так само записи: 073 003 00 32

Точний діагноз – це запорука ефективного і якісного лікування. У нашому медцентрі встановлений сучасний конусно -променевий комп’ютерний томограф. За лічені секунди він робить десятки знімків, які комп’ютер .об’єднує в 3D зображення.

Тривимірне рентгенологічне дослідження є сучасним передовим методом діагностики. 3D знімок – не тільки діагностика, а й контроль проведення лікування.

Якщо ви звернетеся в наш кабінет, ви можете бути впевнені в якості та професіоналізмі дослідження.

Для запису та консультації тел: 073 003 00 32. Миру Вам і добра!

Не потрібно боятися сучасної стоматології

Пропонуємо до ваших послуг наш стоматологічний центр в Харкові, обладнаний за останнім словом техніки. У ньому є все, щоб зробити вашу посмішку білосніжною, а життя якісніше. Адже від стану зубів залежить дуже багато чого в ній. Влаштувати особисте життя, знайти компаньйонів, налагодити бізнес практично неможливо, якщо в зубному ряду є паузи, якщо посмішка не блищить білизною, а запах з рота змушує бігти подалі.

Наші фахівці роблять ваше життя якісніше, без болю і страждань.

Лікування зубів нерідко викликає страх і неприємні емоції. Тому люди терплять біль, боячись йти в зубну клініку. В результаті стоматологічні проблеми поглиблюються. Адже біль є сигналом початку серйозних захворювань. Якщо вчасно не ліквідувати джерело болю, не усунути проблему, хвороба буде розвиватися і поглиблюватися. Вилікувати її буде все складніше. Будуть потрібні великі витрати енергії і грошей. Тому розумніше буде при першому больовому синдромі відразу бігти в кабінет стоматолога.

Чому ж люди так бояться зубного кабінету, вважаючи за краще терпіти болю і безладдя в житті? Ці фобії тягнуться з давніх часів, коли радянська стоматологія залишала бажати кращого. Тоді якість обладнання було низьким, тому будь-яка процедура завдавав болю. Стом. кабінет був схожий на камері тортур. Стогін і скрикування, що доносилися звідти відлякували багатьох відвідувачів. І тільки найстійкіші вирішувалися пройти лікування до кінця.

Наша стоматологія

Сміємо запевнити, «Усі 32» – це найкраща стоматологія в Харкові. Наша перевага в тому, що у нас є своя зуботехнічна лабораторія. Це означає, що будь-який протезування буде для вас унікальним, під контролем фахівців вищого класу. В результаті, ви придбаєте оптимальну реставрацію зубного ряду у відповідності з анатомічними особливостями і вашими бажаннями.

Послуги, які ми можемо надати:

  • діагностика захворювань зубів;
  •  лікування карієсу та інших проблем, пов’язаних із зубами і яснами;
  •  нарощування кісткової тканини;
  •  збереження зубного ряду;
  •  відбілювання зубів;
  •  лікування лазером;
  •  планування протезування в 3-D;
  •  протезування без металу;
  •  УЗД-технології;
  •  профілактика стоматологічних хвороб.

Всі процедури виконуються під місцевою анестезією, тому болю ви не будете відчувати ні на одному етапі лікування і протезування. У нашій клініці «Всі 32» в Харкові ви будете відчувати себе затишно, завдяки прекрасному обладнанню, ввічливому і ласкавого зверненням мед. персоналу.
Тут ви зможете відреставрувати ваш зубний ряд, в якому б стані він не був. На початковому етапі вас огляне стоматолог, який намітить фронт роботи. Сюди входить лікування, протезування, імплантація, естетична стоматологія.

До кожного пацієнта в стоматології «Всі 32» індивідуальний підхід. Ви залишитеся задоволені обслуговуванням і якістю роботи. Ціни в «Всі 32» цілком доступні. Наші філії знаходяться в центрі, Салтівці і Нових будинках.